+47 55 94 03 88 post@wws.no

Broer og platformer

Water Weights leverer hjelpemidler, tjenester og prosjektstyring for test av konstruksjoner. Dette inkluderer test av bygningsmessige konstruksjoner, broer, heiser, lasteramper, landganger og dekk.

Spesifikke eksempler for vårt testmateriell: Av- og påkjøringsramper for ferjer har vært testet fra 70 – 600 tonn. Ballast for ombygninger av skip opp til 300 tonn. Generelle tester av etasjeskillere i forbindelse med renovering, bruksendring eller mistanke om skadet konstruksjon. Vi har her testet med 130 tonn på skole og 40 tonn på et historisk monument. Vi har testet både person- og vareheiser.

Water Weights sortiment av flexidame og madrassbagger muliggjør belastningstester med lik belastning på en overflate. Fordelene med vannvekter framfor tradisjonelle, faste vekter er blant andre enkel håndtering og posisjonering på testområdet, svært lave transportkostnader og gradvis belastning (gjerne over flere dager dersom ønskelig).

Lasten måles med et kalibrert flowmeter som gir en nøyaktighet på +/- 2%. Ved bruk av vårt manifoldsystem kan flere enheter fylles likt samtidig.