+47 55 94 03 88 post@wws.no

Vannbagene fra Water Weights er et unikt og ikke minst enkelt produkt som er designet for å gi en hvilken som helst testvekt i motsetning til tradisjonelle faste vekter. Disse tilpassede og sertifiserte vannbagene gir en sikker, praktisk og kostnadseffektiv metode ved testing og sertifisering av løfteutstyr.

Utviklingen av Water Weights vannbager økt sikkerhet og fleksibilitet i testing av en rekke innretninger. I tillegg er noen tester bare mulig å gjennomføre ved bruk av Water Weights vannbageer. Vi har siden 1985 bygget opp og fornyet vår utstyrspark og ekspertise. Vi har kunder innen offshore, skipsfart og landbasert industri. Vi arbeider hele tiden for å levere produkter og tjenester etter de høyeste standarder. Vi arbeider i tråd med ISO 9001:2008

Sikkert

Vannsekkene /vannbagene fra Water Weights er sertifisert i tråd med HMS-standard. Bagene har en bevist sikkerhetsfaktor på 6:1 og er testet til over 2:1 før de er tatt i bruk. Gjennom sakte påfylling av vann ved gjennomføring av tester kan en rekke problemer avdekkes og korrigeres før man belaster innretningen fullt ut. Alle bager gjennomgås etter bruk hver eneste gang de har vært ute av vårt lager.

Kostnadseffektivt

Vannbagene fra Water Weights veier mindre enn 2% av mulig belastning. Dette muliggjør vesentlige innsparinger i transport, lagring og arbeid.

Fleksibelt

Water Weights finnes i en rekke forskjellige størrelser. Bagene kan henges i kombinasjoner for å oppnå høy vekt. Der er også spesialtilpassede bagger for bruk i lave høyder. Siden bagene veier mindre enn 2% av oppnåelig belastning er restriksjoner på gulv og underlag sjelden problematisk. Bagene er også svært godt egnet til vanskelig tilgjengelige løftepunkter. En rekke tillegg er tilgjengelige, som forlengere til tømmeslanger, tømmeventiler og manifoldsystemer.

Enkelt

Baggene fra Water Weights er svært lette, og det gjør dem enkle å håndtere. Baggene blir levert ferdig rigget og klare til oppheng og påfylling. Kontrollert påfylling og tømming er enkelt. Lasten måles nøyaktig med sertifisert lastecelle eller flowmeter.

Sertifisert

Alle vannbager fra Water Weights er sertifiserte i tråd med HMS-regelverk. Water Weights Scandinavia arbeider i tråd med ISO 9001:2015 OHSAS 18001:2007