+47 55 94 03 88 post@wws.no

Water Weights vannsekker

Water Weights vannbagger er unike og ikke minst enkle produkter som er designet for å gi en hvilken som helst testvekt i motsetning til tradisjonelle faste vekter. Disse tilpassede og sertifiserte vannbagene – Water Weights,  gir en sikker, praktisk og kostnadseffektiv metode ved testing og sertifisering av løfteinnretninger.

Utviklingen av Water Weights vannbager har økt sikkerhet og fleksibilitet i testing av en rekke løfteinnretninger. Noen tester bare mulig å gjennomføre ved bruk av Water Weights vannbageer. Vi har siden 1981 bygget opp og fornyet vår utstyrspark og ekspertise. Vår kundebase er primært innenfor offshore, maritimt, skipsfart og landbasert industri. Vi arbeider hele tiden for å levere produkter og tjenester etter de høyeste standarder. Vi opererer i henhold til ISO 9001:2015 OHSAS 18001.2007.

Sikkert

Water Weights Scandinavias vannbagger/vannsekker er sertifisert i henhold til HMS-standard, med sikkerhetsfaktor 6:1. De er fysisk testet til 2 x WWL før de er tatt i bruk. Sakte påfylling av testlast gir mulighet til å oppdage og korrigere problemer innen man belaster fullt ut. 

Alle Water Weights og tilleggsutstyret blir gjennomgått og inspisert etter hver leieavtale. 

Kostnadseffektivt

Water Weights veier mindre enn 2% av sin kapasitet. Dette gir vesentlige innsparinger i transport, lagring dekkbelastning.

Fleksibelt

Water Weights tilbys i flere kapasiteter, og henges i en rekke kombinasjoner for å oppnå ønsket vekt. Det tilbys tilleggsutstyr som veieceller, påfyllingsmanifold, tømmeventiler, forlengere til tømmeslanger mm.  

Enkelt

Water Weights har lav egenvekt, som git en enklere håndtering. De leveres ferdig rigget og klare for kontrollert påfylling og bruk. Tømming foregår ved et enkelt tau/talje-system. 

Under fylling er lasten overvåket ved bruk av sertifiserte og kalibrerte veieceller eller flowmeter. 

Sertifisert utstyr

Alle Water Weights vannbagger er sertifiserte i tråd med HMS-regelverk. Water Weights Scandinavia arbeider i tråd med ISO 9001:2015 OHSAS 18001:2007